ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του τραγουδιστή - Αναμένουν τη σορό του

Παντελής Παντελίδης: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του τραγουδιστή - Αναμένουν τη σορό του

Πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει η σορός του.

Αύριο, Σάββατο θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί. Ήδη από σήμερα πολλοί είναι εκείνοι που καταφθάνουν στο σπίτι, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής για να μεταφέρουν τη θλίψη τους.

H κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει αύριο, Σάββατο (20/06/2016) στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία στις 2 το μεσημέρι.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ ιδιοκτησίας του πατέρα του δέχεται από χθες μηνύματα και λουλούδια από τον κόσμο που ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως έφυγε από τη ζωή ο 32χρονος.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές είναι απαρηγόρητοι, ενώ ο θάνατος του τραγουδιστή έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ακόμα και ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια του. Πολλά από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστά, ενώ αρκετά είναι και τα καταστήματα στην γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία που κατέβασαν ρολά σήμερα ως ένδειξη πένθους.

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι αυτοί που πηγαίνουν στη Λ. Βουλιαγμένης, στο σημείο όπου ο Παντελής Παντελίδης βρήκε χθες τραγικό θάνατο, προκειμένου να αφήσουν λουλούδια.

Τόσο γείτονες, όσο και φίλοι του 32χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε ένα τόσο καλό παιδί, όπως λένε, ενώ οι περισσότεροι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη.

«Αφού είσαι φίλος του πατέρα μου, είσαι και δικό μου φίλος». Αυτά ήταν λόγια που είχε πει ο Παντελής Παντελίδης σε ένα φίλο του πατέρα του στην τελευταία συνάντηση που είχαν μεταξύ τους.

Φανερά συγκινημένος από το θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή, ο φίλος του πατέρα του Παντελή Παντελίδη αποκάλυψε πως ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ κόσμο.

«Τον συνάντησα στο δρόμο και μου έδωσε φωτογραφίες του και το cd επειδή, ήξερε ότι είμαι φίλος με το πατέρα του. Από μικρό παιδί μεγαλόκαρδος. Την τελευταία φορά που τον είχα συναντήσει μου είχε πει “Αφού είσαι φίλος με τον πατέρα μου είσαι και δικός μου φίλος”, απίστευτο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, πως σήμερα ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, στο κέντρο διασκέδασης «Teatro», αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της τραγικό παιχνίδι.

Ανατροπή δεδομένων για το τραγικό δυστύχημα- Δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα!

Σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις της Τροχαίας ότι το μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς ο οποίος έκανε αυτοψία στο σημείο που σκοτώθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, δίνει τη δική του εκδοχή.

Σε συνέντευξή του στο STAR, ο πραγματογνώμονας Τροχαίων Ατυχημάτων και Δυστυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα!

Δείτε το βίντεο:

Δεν έτρεχε ο Παντελίδης λέει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας!

Δεν ήταν η υπερβολική ταχύτητα η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν ακόμη δύο κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα. Διαβάστε τις αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της τραγωδίας

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να «κόλλησε το γκάζι...»

Αυτό το ανατριχιαστικό σενάριο απορρέει από τις πρώτες εκτιμήσεις των τεχνικών πραγματογνωμόνων που έχει ορίσει η Τροχαία! Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής καρφώθηκε στο χαμηλό τσιμεντένιο στηθαίο με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων.

Πραγματογνώμονα, όμως, για την εξέταση του αυτοκινήτου, ζητά και η ασφαλιστική εταιρεία, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου υποστηρίζεται ότι παρουσίασε στο παρελθόν βλάβες και προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να «κολλάει» το γκάζι.

«Και ζώνη να φορούσε θα είχε σκοτωθεί»

Όπως ισχυρίζεται αξιωματικός της Τροχαίας στον Ελεύθερο Τύπο, «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες. Τις είχαν “πατημένες”, δηλαδή δεμένες πίσω από την πλάτη. Ο μόνος επιβάτης που φορούσε είναι η 21η χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας, ο Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη. Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα».

Η 30χρονη κοπέλα που καθόταν δίπλα του νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η 21η χρονη η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο σε καλύτερη κατάσταση αλλά η κοπέλα έχει υποστεί σοκ.

Σχετικές ειδήσεις