ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πέθανε αβοήθητη από αιμορραγία

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πέθανε αβοήθητη από αιμορραγία

Μια κακιά στιγμή, μια αφηρημάδα ήταν η αιτία που έχασε τη ζωή της η 56χρονη Αρχοντούλα Λαζουρά - Γουρζελά, χθες Δευτέρα, στα Καλάβρυτα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία εργαζόταν στο κυλικείο του σχολείου Καλαβρύτων, βγήκε από το σπίτι της, μπήκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο υπόγειο, έβαλε μπροστά τη μηχανή του και βγήκε από το όχημα για ν' ανοίξει την πόρτα του γκαράζ.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ξέχασε -όπως φαίνεται- να τραβήξει το χειρόφρενο και καθώς το υπόγειο έχει κατηφορική κλήση, το αυτοκίνητο άρχισε να κυλάει με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει σοβαρά στο δεξί της πόδι.

Η ώρα περνούσε και καθώς η γυναίκα δεν πήγε στο σχολείο, ο σύζυγός της οποίος επίσης εργάζεται σε αυτό σαν επιστάτης, πήγε στο σπίτι τους για να την αναζητήσει. Εκεί, στο χώρο του γκαράζ, βρήκε την 56χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων αλλά δυστυχώς ήταν αργά καθώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Είχε χάσει πολύ αίμα καθώς έμεινε στο γκαράζ χτυπημένη, περίπου 2,5 ώρες.

Η 56χρονη ήταν αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά και μητέρα δύο παιδιών, 35 και 30 ετών.

Σχετικές ειδήσεις