Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Τσιόδρας: Αδιανόητο τα καράβια να είναι γεμάτα σαν να ήταν Δεκαπενταύγουστος (vid)

Newsbomb

Κορονοϊός: Στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, καθημερινά ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας κάνει έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους.

Την Πέμπτη (19/03), τόσο ο κ. Τσιόδρας όσο και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, έφεραν αυτοκόλλητο στο πέτο τους, με εμφανές το μήνυμα των ημερών «Μένουμε Σπίτι».

Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας απηύθυνε για μία ακόμα φορά έκκληση στους πολίτες να μείνουν στο σπίτι της και να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες από τη μετάδοση του ιού. «Δεν γίνεται τα πλοία μας να έχουν εικόνα Δεκαπενταύγουστου και να είναι γεμάτα. Αυτό υποβαθμίζει την προσπάθειά μας», τόνισε.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, επανέλαβε την αυστηρή σύσταση πως «οι πολίτες πρέπει να παραμένουν στην κατοικία τους και ότι η κυκλοφορία εκτός οικίας πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο».

Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως ο περιορισμός της εξάπλωσης του κορονοϊού αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας και στο πλαίσιο αυτό «συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση, με γνώμονα το καλύτερο για όλους μας».

Υπενθύμισε πως όσοι Έλληνες επιστρέφουν στη χώρα είναι υποχρεωτική η 14ήμερη απομόνωσή τους και τόνισε πως από την Παρασκευή (20/03) η επιτήρηση του μέτρου θα είναι αυστηρή σε όλη τη χώρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Προσοχή - Το πρώτο σύμπτωμα που αγνοούν όλοι

Κορονοϊός - Πρέβεζα: Μυστήριο με μήνυμα σε τροχόσπιτο – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης (pics)