Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Μέχρι τη θάλασσα τα χιόνια στη Λοκρίδα-«Εξαφανίστηκε» η Ε.Ο στο ύψος του Μαρτίνου

Newsbomb

Κακοκαιρία Ελπίδα: Μέχρι τη θάλασσα έφτασαν τα χιόνια στον Δήμο Λοκρών.

Η κακοκαιρία Ελπίδα συνεχίζει την επέλαση της και οι εικόνες που μας προσφέρει είναι μοναδικές και σπάνιες.

Αυτή τη φορά η ομάδα του UP STORIES σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α - meteo σας μεταφέρει εικόνες από τον κόμβο του Μαρτίνου στην Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας όπου η κακοκαιρία κυριολεκτικά εξαφάνισε το οδόστρωμα πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των χειριστών εκχιονιστικών μηχανημάτων να κρατήσουν ανοιχτή την εθνική οδό.

Εντυπωσιακές είναι και οι εικόνες από την παραλία του Θεολόγου Φθιώτιδας όπου το χιόνι κυριολεκτικά έχει φτάσει μέχρι την θάλασσα.

Ο καιρός αύριο

Την Τρίτη προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές σε Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησο, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη, σε χαμηλά υψόμετρα των Δωδεκανήσων και πρόσκαιρα σε Σποράδες, Μαγνησία και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νότιο Αιγαίο. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Παγετός θα εκδηλωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ισχυρός και τοπικά στα βόρεια ολικός.

Η θερμοκρασία, σε πολύ χαμηλά επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από -7 έως 2 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -12 έως -4 βαθμούς), -5 έως 1 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -7 έως 2 βαθμούς), 0 έως 5 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 0 έως 6 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις με την κακοκαιρία «Ελπίς» - Σε κλοιό χιονιά η χώρα

Οικονόμου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί γενική αργία αύριο, Τρίτη, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα

Κακοκαιρία Ελπίς: Αίτημα από την Πυροσβεστική να κλείσουν όλες οι είσοδοι της Αττικής Οδού