Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την 11χρονη μητέρα

Newsbomb

Η 29χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για ότι έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια με την κόρη της.

Ο πατέρας του παιδιού που ήρθε στη ζωή είναι τελικά ένας 17χρονος.

«Ο 17χρονος κατάγεται επίσης από την Ρουμανία και είχε έρθει στην Κρήτη για κάποιο χρονικό διάστημα. Εμείς τον φιλοξενήσαμε για αρκετές μέρες χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει» επεσήμανε η 29χρονη γιαγιά ενώ τόνισε παράλληλα ότι η ίδια έγινε μάρτυρας της σχέσης που είχαν, ανέφερε στο cretapost.gr.

«Μία μέρα που έβρεχε έφυγα νωρίς από την δουλειά κι επέστρεψα στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και τους πιάνω στα πράσα. Αμέσως φώναξα την αστυνομία ενώ εκείνος εξαφανίστηκε. Εγώ από την πλευρά μου έκανα μήνυση σε βάρος του στην αστυνομία», τόνισε η 29χρονη γιαγιά η οποία παράλληλα ανέφερε ότι από τότε και μετά έχει χάσει τα ίχνη του θεωρώντας ότι επέστρεψε στην Ρουμανία με την αστυνομία να τον αναζητά.

«Εγώ θέλω να βρεθεί ο 17χρονος, που τον φιλοξενήσαμε και σπίτι μας, και θέλω να τιμωρηθεί», τόνισε σε όλους τους τόνους η 29χρονη.

Η εγκυμοσύνη

Για αρκετό καιρό δεν είχε αντιληφθεί κανένας το γεγονός ότι το 11χρονο κοριτσάκι ήταν έγκυος.

«Την έβλεπα ότι έτρωγε περισσότερο απ’ ότι συνήθιζε και παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι. Πριν από 7 μήνες περίπου πήγαμε σ’ έναν γιατρό κι εκείνος έκανε εξετάσεις και διέγνωσε ότι η κόρη μου ήταν έγκυος. Δεν το περιμέναμε, μας ήρθε πολύ ξαφνικό», ανέφερε σχετικά η 29χρονη γιαγιά η οποία αμέσως μετά την διάγνωση του γιατρού πήρε την οικογένειά της και έφυγε από το χωριό που έμενε.

Άλλες εξετάσεις δεν μπορούσαν να κάνουν καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα με αποτέλεσμα ο επόμενος γιατρός που την είδε ήταν στο ΠΑΓΝΗ το απόγευμα της Κυριακής όταν έφτασε στα επείγοντα το 11χρονο κορίτσι έτοιμη να γεννήσει.