Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Λίνα Κοεμτζή: Οργισμένη η οικογένεια της 22χρονης φοιτήτριας - «Θα κυνηγήσουμε τους υπαίτιους»

Newsbomb

Στις δικαστικές αίθουσες θα... συνεχιζόταν σήμερα Τετάρτη (12/06) η υπόθεση της αυτοκτονίας της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία είχε πέσει στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016.

Όμως η πολυαναμενόμενη δίκη για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, δεν ξεκίνησε καν το πρωί στα Γιαννιτσά καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο -μετά από την παρέμβαση των δικηγόρων των κατηγορουμένων- έδωσε αναβολή για την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019.

Η αντίδραση της οικογένειας της άτυχης κοπέλας είναι προφανώς οργισμένη. «Δε θα το βάλω κάτω και θα συνεχίσω να ψάχνω για τους δολοφόνους της Λίνας μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατή και με πεισμώνουν να συνεχίσω για να κυνηγήσω τους υπαίτιους» δήλωσε η κυρία Τομπάζη, η οποία τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει δώσει μάχη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, θα καθίσουν τρεις νεαροί οι οποίοι φαίνεται πως έγιναν η αρχή του τέλους για την άτυχη φοιτήτρια καθώς είναι αυτοί που διακίνησαν μέσω διαδικτύου τις άσεμνες φωτογραφίες της 22χρονης.

Ο συνήγορος της οικογένειας Κοεμτζή, Αντώνης Ξυλουργίδης, δήλωσε μετά την ανακοίνωση της υπόθεσης, μιλώντας στο logospellas.gr:

«Παρά την αναβολή και τις όποιες κωλυσιεργίες, η υπόθεση κάποια στιγμή θα φτάσει στα ακροατήρια. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πουν την αλήθεια. Τι πραγματικά συνέβη με την 20χρονη άτυχη Γαλήνη, έτσι ώστε και η οικογένεια της να μάθει την αλήθεια. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι και σε αυτή την υπόθεση και στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, θα βρέθει πολύ σύντομα άκρη. Αναφερόμενος και στις συνομιλίες ο κ. Ξυλουργίδης είπε ότι "αυτές την οδήγησαν στο σημείο που έφτασε"».

Δείτε τις δηλώσεις στη video gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2019: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Πάρος: Νεκρός στο βυθό ο επιχειρηματίας που είχε εξαφανιστεί