ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τριάντα χρόνια πίσω στην τεχνολογία ο Λευκός Οίκος

Τριάντα χρόνια πίσω στην τεχνολογία ο Λευκός Οίκος
Ο Μπάρακ Ομπάμα μπορεί να επιμένει να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του το …ξεπερασμένο (αλλά απόλυτα ασφαλές) Blackberry...

Ο Μπάρακ Ομπάμα μπορεί να επιμένει να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του το …ξεπερασμένο (αλλά απόλυτα ασφαλές) Blackberry, ωστόσο όπως φάνηκε από δηλώσεις του, δεν είναι ευχαριστημένος από την τεχνολογία που χρησιμοποιεί ο Λευκός Οίκος.

Σε δηλώσεις του σε κοινωνική εκδήλωση στην πόλη του Σικάγο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, τόνισε: «Όταν πρόκειται για τεχνολογία, μπορώ να πω πως στο Λευκό Οίκο είμαστε 30 χρόνια πίσω».

Με αυτή τη φράση, όπως ο ίδιος εξήγησε δεν εννοεί απλά πως τα κομπιούτερ που χρησιμοποιούν, είναι τα ίδια με αυτά που είχε το team του πρώην πρόεδρου, Τζωρτζ Μπους, αλλά θέλοντας να εκφράσει με πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα παράπονά του, εξήγησε: «Που είναι όλα αυτά τα φοβερά τηλέφωνα με τα φανταχτερά κουμπιά και τις ασυναγώνιστες οθόνες; Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια».

Το δημοσίευμα του FOX μάλιστα, κλείνει με μια …σποντίτσα προς τον Ομπάμα, τον οποίο προτρέπει αν επανεκλεγεί και την επόμενη τετραετία να δανειστεί από τους «νέους του φίλους» την τεχνολογία τους…