GOSSIP

Κέιτι Πέρι: Πές τα όπως ο Σφακιανάκης!

Κέιτι Πέρι: Πές τα όπως ο Σφακιανάκης!

Η Κέιτι Πέρι γίνεται ο ...Σφακιανάκης της διεθνούς μουσικής σκηνής

Η 29χρονη ποπ σταρ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού GQ και ενώ η φωτογράφιση είναι αρκούντως προκλητική, εκεί που σταθήκαμε είναι στα όσα είπε.Η τραγουδίστρια μίλησε για εξωγήινους αλλά και για το τεράστιο στήθος της.

"Ένα βράδυ είχα ξαπλώσει ανάσκελα και προσευχήθηκα στο Θεό και του είπα: Θεούλη μου, θα μου δώσεις σε παρακαλώ ένα στήθος τόσο μεγάλο που να μην βλέπω καν τα πόδια μου όταν είμαι ανάσκελα; Ο Θεός πραγματοποίησε την ευχή μου. Που να το ήξερα ότι τελικά τα στήθη μου θα έπεφταν στις μασχάλες μου!" είπε και συνέχισε: "Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Ούτε μύτης, ούτε στήθους, ούτε στο λαιμό, πουθενά. Όταν δίνω συμβουλές για τη σημασία που έχει το να αγαπάς το σώμα σου όπως είναι, εννοώ κάθε λέξη -είμαι naturel product" δήλωσε στο περιοδικό.

katyperrygq06

Όσο για το αν πιστεύει ότι υπάρχουν εξωήινοι; "Βλέπω τα πάντα από τη θρησκευτική τους πλευρά. Πιστεύω πολύ και στην αστρολογία. Πιστεύω και στους εξωγήινους. Βλέπω τα άστρα και σκέφτομαι: πόσο εγωκεντρικοί είμαστε να πιστεύουμε ότι είμαστε η μόνη μορφή ζωής στο σύμπαν;"

katyperrygq01

Εκτός αυτών, η Perry αποκάλυψε πως έκανε για πρώτη φορά σεξ, στην ηλικία των 16, στο μπροστινό κάθισμα ενός Volvo (!), με μουσική υπόκρουση το δίσκο του Jeff Buckley 'Grace'. "Λατρεύω αυτό το άλμπουμ."