GOSSIP

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια παραδοσιακή γυναίκα!

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια παραδοσιακή γυναίκα!
Η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο γεμίζει τις μπαταρίες της μετά το τέλος...

Η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο γεμίζει τις μπαταρίες της μετά το τέλος του Just the two of us . Στην πρώτη της συνέντευξη ως ελεύθερη επαγγελματίας και χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη στο Mega μιλάει στο Queen.gr και απαντάει για την προσωπική της ζωή αλλά και το αν θα παρουσιάσει το Master Chef.

Ανήκει στην νέα γενιά των παρουσιαστριών και οι χαμηλοί τόνοι που κρατάει έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους τηλεκριτικούς. Είναι πανέμορφη και μετά τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου και την μάθαμε έκανε δειλά βήματα στην τηλεόραση όπου και πέτυχε. Το "Life Style", ο "Όμορφος Κόσμος" και το παιχνίδι τραγουδιού "Just the two of us" είναι οι σταθμοί στην καριέρα της. Στα προσωπικά μας απασχόλησε με μια φημολογούμενη σχέση με τον Βασίλη Μιχαήλ και τώρα με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη όπου και δίνει απάντηση που πολλά μπορεί να ερμηνεύσει ο αναγνώστης. Όσο αφορά το επόμενο βήμα της τηλεοπτικά; Το καζάνι βράζει και η ίδια ίσως σύμφωνα με πληροφορίες κρατάει την κουτάλα για να ανακατέψει. Μετά την Ευγενία Μανωλίδου, μήπως ήρθε η δική της σειρά για το Master Chef;

Πόσο βασίλισσα νιώθεις στην ζωή σου;
Όλες κρύβουμε μια μικρή βασίλισσα μέσα μας... Εγώ πάλι κρύβω μια μικρή Δούκισσα! (γέλια) Μα τι ωραίο παραμυθένιο συναίσθημα, που μπορεί να το ξυπνήσει ένας άντρας με την συμπεριφορά του και την αγάπη του.. Είμαι τυχερή, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω εισπράξει τόση αγάπη ώστε να νιώσω πραγματική βασίλισσα.

Ασχολείσαι με τις τάσεις της μόδας και τι σου αρέσει να φοράς τώρα που καλοκαιριάζει;
Ασχολούμαι όσο πρέπει. Μου αρέσει να την παρακολουθώ, αλλά όχι να την ακολουθώ μανιωδώς. Φτιάχνω την δική μου «μόδα». Αυτήν που μου ταιριάζει και μου πάει. Τώρα που καλοκαιριάζει τρελαίνομαι να φοράω φορέματα, μακριά , αέρινα, χρωματιστά!

Έχεις μετανιώσει με εμφανίσεις δημόσιες που έκανες όσο αφορά το ντύσιμό σου;
Όχι δεν έχω μετανιώσει, γιατί να μετανιώσω άλλωστε; Σίγουρα κάποιες θα ήταν λιγότερο ή περισσότερο πετυχημένες όπως σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν πειράζει δεν έγινε και τίποτα. Απλά ρούχα είναι, τίποτα άλλο. Πίστεψέ με και ξέρω ότι δε διαφωνήσεις.

Ο θεσμός της οικογένειας πόσο σημαντικός είναι για σένα και θέλω να ξέρω αν έκανες ένα παιδί χωρίς να παντρευτείς;
Για μένα η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει στην ζωή ενός ανθρώπου και το βάζω πάνω από όλα. Ποια χρήματα, ποια καριέρα, ποια δόξα, όλα αυτά είναι εφήμερα. Παιδί εκτός γάμου; Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Θα ήθελα όλο αυτό να γίνει παραδοσιακά. Με παπά και με κουμπάρο που λένε και στα χωριά! (γέλια)

Ξεκινάει ο κόσμος να σε μαθαίνει απ τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Σήμερα ανήκεις στην νέα γενιά των προσώπων που κάνουν καριέρα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Το θεωρείς ως φυσικό επακόλουθο την εξέλιξη σου αυτή;
Τίποτα δεν θεωρώ φυσικό επακόλουθο, με την έννοια ότι τίποτα από όσα συμβαίνουν στη ζωή μου δεν τα περίμενα ! Δεν φαντάζεσαι όμως πόσο το απολαμβάνω σήμερα και μετά από πολύ δουλειά και προσπάθεια που έχω καταβάλει.

Στάθηκες τυχερή στην μέχρι τώρα καριέρα που έχεις κάνει;
Η τύχη είναι μια βασική παράμετρος που πάντα βοηθάει, με μόνη προϋπόθεση να μην αφήνεις τα πάντα σε αυτήν! Παίζει ρόλο αλλά δεν είναι το παν!

Γνωρίζουμε πόσο χαμηλών τόνων χαρακτήρας είσαι και θέλω να ξέρω αν είσαι έτσι και στις σχέσεις σου με τους φίλους σου, με τον σύντροφό σου ή με τα άτομα που συνεργάζεσαι επαγγελματικά.
Nαι, έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Όταν δεν υπάρχουν κάμερες δηλαδή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν ζω έντονα την ζωή μου και προσωπικά κάποιες στιγμές...

Αυτή την περίοδο να υποθέσω ότι είσαι σε μια πολύ καλή συναισθηματικά "φάση"; Διαβάσαμε κάτι για τον Χρήστο Χολίδη και δε μπορώ να μη σε ρωτήσω για αυτό.
Εσύ δε μπορείς να μη με ρωτήσεις και εγώ δε μπορώ να σου απαντήσω (γέλια) Φαντάζεσαι όμως να έχει γίνει το κλικ μέσα μου και από εκεί που ένιωθα άβολα να μιλάω για τα προσωπικά μου, ξαφνικά να αρχίσω να σου μιλάω ώρες γι αυτά?! (γέλια) Όχι δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή.

Το Master Chef σε ενδιαφέρει ως προοπτική επαγγελματική για την επόμενη σεζόν;
Μα ότι έχει φαγητό είναι απολύτως ενδιαφέρον και δημιουργικό!! (γέλια)

Πηγή: queen.gr