GOSSIP

Μια αγκαλιά στον χαμένο "ήλιο" της

Μια αγκαλιά στον χαμένο "ήλιο" της
Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη συντριβή από την απώλεια ενός τελικού κυπέλλου...

Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει μεγαλύτερη συντριβή από την απώλεια ενός τελικού κυπέλλου.

Η απογοήτευση αυξάνεται στην περίπτωση που χάσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανήκεις σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο.
Ευτυχώς όμως για ένα από τους παίκτες υπήρξε ένα βραβείο παρηγοριάς. Δεν είναι άλλος από τον 24χρονο Gerard Pique, που αν και χαμένος δέχτηκε την αγκαλιά της αγαπημένης του φίλης, της 34χρονης Shakira, που βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος του απογοητευμένου κοινού στις κερκίδες του σταδίου που διεξαγόταν ο τελικός για το περίφημο Copa Del Rey.

Ήταν ένα ματς, για γερά νεύρα που έκανε εχθρούς τον Ρονάλντο με τον Pique, ο οποίος σχεδόν κλαμένος κατευθύνθηκε στην αγκαλιά της αγαπημένης του για το φιλί της παρηγοριάς.
Εκατοντάδες οπαδών παρακολούθησαν τη σκηνή.
Ανταλλάσσοντας ένα βλέμμα κατανόησης και συμπάθειας η όμορφη τραγουδίστρια κρεμάστηκε από το λαιμό του και του χάιδεψε το πρόσωπο.

Το ζευγάρι δεν το ένοιαξε που όλος ο κόσμος παρακολουθούσε τη στοργική χειρονομία αβρότητας.
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira είχε ήδη αποκαλύψει πριν ένα μήνα στον Twitter λογαριασμό της, πως με τον άσσο του ποδοσφαίρου βρίσκεται περισσότερο κοντά από μια απλή φιλική σχέση, όταν στην κορυφή της παρουσίασης έγραφε: «Μπορώ να σας παρουσιάσω τον ήλιο μου».