GOSSIP

Η Φέργκι μιλά πρώτη φορά για τον πριγκιπικό γάμο

Η Φέργκι μιλά πρώτη φορά για τον πριγκιπικό γάμο
«Είχαν απόλυτο δίκιο που δεν με κάλεσαν» είπε η...

«Είχαν απόλυτο δίκιο που δεν με κάλεσαν» είπε η Σάρα Φέργκιουσον για την απόφαση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να μην την καλέσουν στο γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Ειδικότερα, η δούκισσα του Γιορκ και πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα της μη πρόσκλησής της στο γάμο, στο Oprah Winfrey Show.

«Δεν είχα προσκληθεί. Πέρασα από φάση να αισθάνομαι εντελώς άχρηστη και συμφωνώ μαζί τους... είχαν απόλυτο δίκιο που δεν με κάλεσαν! Και γιατί… να με καλέσουν;», αναρωτήθηκε η Φέργκι.
Πρόσθεσε μάλιστα: «Είμαι πολύ λυπημένη για τα λάθη μου, προσπαθώ να μη σκέφτομαι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Γιατί έχω κάνει τόσα λάθη;»

Όπως ανέφερε, την ημέρα του γάμου επέλεξε να πάει στην Ταϊλάνδη, σε ένα μέρος που ονομάζεται Camelia και περιέγραψε το πως αισθανόταν λέγοντας: «Ήταν τόσο δύσκολο, γιατί ήθελα να είμαι εκεί με τα κορίτσια μου ... ντυμένοι να πάμε μαζί στο γάμο σαν οικογένεια. Ήταν πολύ σκληρό, γιατί η τελευταία νύφη που περπάτησε σε αυτό το διάδρομο ήμουν εγώ.»

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, που θα μεταδοθεί σήμερα στο Oprah Winfrey Show, η Σάρα Φέργκιουσον είπε: «Λυπάμαι που ούτε η Νταϊάνα, ούτε εγώ ήμασταν εκεί… Νομίζω ότι Νταϊάνα θα ήταν τόσο περήφανη για το γιο της. Και για τους δύο.»