GOSSIP

Τι δεν άρεσε στην Μανωλίδου στο γάμο της Μοιραράκη

Τι δεν άρεσε στην Μανωλίδου στο γάμο της Μοιραράκη
Στη δεξίωση του γάμου της Μοιραράκη, που έγινε...

Στη δεξίωση του γάμου της Μοιραράκη, που έγινε χθες βάρδυ, πήγε πρώτη και καλύτερη η Ευγενία Μανωλίδου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο κυκλοφορούσε αγκαζέ όλο τη νύχτα. Από ότι φαίνεται όμως στην λαμπερή παρουσιάστρια δεν άρεσε το υπερβολικό στόλισμα των χαλιών πάνω κάτω στα πατώματα και στις σκηνές και στα πεζούλια. Την έπιασε κατάθλιψη μιας και είναι διακριτική στο γούστο και όλα τα υπερβολικά της μπαίνουν στο μάτι.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Ευγενία Μανωλίδου κοιτούσε με πόζα «το χαλομάνι» της δεξίωσης και όλο ψυθίριζε στο αυτί του συζύγου. «Πολύ χαλί βρε παιδί μου» φέρεται να είπε επικριτικά. Όμως από ότι φαίνεται δεν ήταν η μόνη που σχολίασε την υπερβολή του στολίσματος αφού ακόμη και στην ίδια τη Μοιραράκη μια από τις καλεσμένες της, της ευχήθηκε: να ζήσετε και να είστα πάντα χαρούμενοι σαν τα ζωντανά χρώματα στα χαλιά σας.

Πάντως από ότι φάνηκε τελικά αν και αυτός ο γάμος σχολιάστηκε ως ένας από τους πιο προκλητικούς και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, η Μοιραράκη δεν πτοήθηκε και φάνηκε αποφασισμένη να κάνει όλα αυτά που είχε σχεδιάσει. Η ίδια μάλιστα στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί ότι μετά τον πρώτο αποτυχημένο της γάμο ο επόμενος θα ήταν βγαλμένος μέσα από παραμύθι και αντί να περπατάει στα ροδοπέταλα θα περπατάει πάνω στα χαλιά για να συναντήσει τον αγαπημένο της.