GOSSIP

«Βασίλισσα» του φεστιβάλ η Rihanna

«Βασίλισσα» του φεστιβάλ η Rihanna
Η Rihanna όχι μόνο δεν έχει κρύψει ποτέ ότι κατάγεται από τα νησιά Μπαρμπάντος αλλά είναι πολύ περήφανη γι’ αυτό.

Η Rihanna όχι μόνο δεν έχει κρύψει ποτέ ότι κατάγεται από τα νησιά Μπαρμπάντος αλλά είναι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Έτσι λοιπόν, η χθεσινή της εμφάνιση με εορταστική στολή στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μπαχάν» που διεξάγεται παραδοσιακά στα μέρη της, δεν εξέπληξε τους θαυμαστές της, οι οποίοι γνωρίζουν την λατρεία της διάσημης τραγουδίστριας για την πατρίδα της.
Η Rihanna δεν θα μπορούσε να λείπει άλλωστε από μία τόσο σημαντική γιορτή για την χώρα της, που διεξάγεται από αρχαιοτάτων χρόνων με σκοπό την έκφραση ευχαριστιών προς τους θεούς για την καλή σοδειά. Η sexy εμφάνισή της ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη, εντυπωσιάζοντας παράλληλα με τις χορευτικές της ικανότητες.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ άλλωστε η διάσημη τραγουδίστρια όχι μόνο δεν αιφνιδιάστηκε όταν ένας ένθερμος θαυμαστής της ανέβηκε μαζί της στο άρμα, αλλά ξεκίνησε να χορεύει αισθησιακά μαζί του. Όλη την ώρα μοίραζε φιλιά στους χιλιάδες θαυμαστές της, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πτοήθηκε ούτε ακόμη και από την βροχή που ξεκίνησε να πέφτει.