Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Ευρωεκλογές - ΝΔ: Σαφάρι για λαμπερά πρόσωπα - Στα σκαριά...έκπληξη επί της διαδικασίας

Ευρωεκλογές - ΝΔ: Σαφάρι για λαμπερά πρόσωπα - Στα σκαριά...έκπληξη επί της διαδικασίας

Σίγουρο θεωρείται πως οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν με σταυρό και σε μία περιφέρεια στο σύνολο της χώρας.

Σε σαφάρι για τα λεγόμενα λαμπερά πρόσωπα έχουν επιδοθεί στη ΝΔ για να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές καθώς θεωρείται σίγουρο πως αυτές θα διεξαχθούν με σταυρό και σε μία περιφέρεια στο σύνολο της χώρας.

Και επειδή όπως έχουμε δει και κατά το παρελθόν βασικός παράγοντας εδώ είναι η αναγνωρισιμότητα του υποψηφίου ετοιμαστείτε για αθλητές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους κ.λπ.

Η γάτα με ενημέρωσε πως στα σκαριά πάντως είναι και μια … έκπληξη επί της διαδικασίας την οποία και προετοιμάζουν αλλά με δέσμευσε προς το παρόν να μην σας την αποκαλύψω και επειδή ξέρετε πως τις πηγές μας δεν τις καίμε, θα τα μάθετε εν καιρό.

Η απόφαση πάντως για σταυρό έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις αρκετούς που ήταν έτοιμοι να ετοιμάσουν βαλίτσες για τις εξωτικές Βρυξέλλες καθώς μεγαλώνει πλέον και ο βαθμός δυσκολίας.

Σε άλλα νέα, μέχρι το τέλος του έτους θέλει να «τρέξει» η κυβέρνηση και το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η γάτα κρατά μια μεγάλη επιφύλαξη για το αν η μεταρρύθμιση θα είναι τόσο …δυναμική ώστε να συμπεριλαμβάνει και την τεκνοθεσία κάτι που μάλλον αποτελεί και κόκκινο πανί για αρκετά στελέχη της κυβέρνησης που έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα την στηρίξουν. Σε κάθε περίπτωση στο Μαξίμου γνωρίζουν πως στο τέλος όλα κρίνονται από την πορεία της οικονομίας και την τσέπη του καταναλωτή και αντιλαμβάνονται το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με το θέμα της ακρίβειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ, ενώ αποφασίστηκε να διατηρηθεί και το μέτρο πλέον επ αόριστον ο μειωμένος ΦΠΑ του 13% στις μεταφορές, τον αθλητισμό, τον καφέ και τον τουρισμό και να μην επιστρέψει στο 24% στις αρχές του νέου έτους όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Στο 24% πάντως θα επιστρέψει ο ΦΠΑ στα μη αλκοολούχα ποτά που σερβίρονται στα καταστήματα εστίασης.

Τέλος διαισθάνομαι πως μετά και τις αντιδράσεις που υπάρχουν ίσως δούμε και κάποιες μικρές αλλαγές στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.