ΚΑΙΡΟΣ

Φορέστε ξανά τα μαγιό σας – Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Φορέστε ξανά τα μαγιό σας – Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Αν έχετε στριμώξει κάπου πρόχειρα στη ντουλάπα τα καλοκαιρινά σας ρούχα καιρός… να τα… ξεσκονίσετε! Έρχεται και πάλι καλοκαίρι!

Τα δικά του παιχνίδια μέσα στο Φθινόπωρο κάνει ο καιρός, καθώς ο Σεπτέμβριος θα μας αποχαιρετήσει με… καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά, για αύριο, Τετάρτη (28/09/2016), σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, το νότιο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στο Ιόνιο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στα ηπειρωτικά γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ που από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 17 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Πέμπτη (29/09) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Την Παρασκευή (30/09) και το Σάββατο (01/10) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση το Σάββατο. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο το Σάββατο.

Την Κυριακή (02/10) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα (03/10) λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και τα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Σχετικές ειδήσεις