ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός τώρα: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρούς ανέμους – Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του Αυγούστου

Καιρός τώρα: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρούς ανέμους – Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του Αυγούστου

Προσοχή: Θυελλώδεις άνεμοι θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού σήμερα, Τρίτη (01/08/2017) – Σε ποιες περιοχές οι άνεμοι θα αγγίξουν τα 8 μποφόρ – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του Αυγούστου, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με ισχυρούς ανέμους.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κω, όπου «χτυπήθηκε» από το φονικό σεισμό ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 και στην κεντρική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τοπικά στα ανατολικά το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά κυρίως παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τοπικά στη βόρεια Κρήτη το πρωί. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο, Τετάρτη (02/08) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις