ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός ΕΜΥ: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου

Καιρός ΕΜΥ: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου

Υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα, 28/8/2017

Αρχικά αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο από 18 έως 37, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 34, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 33 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 20 έως 30.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνου βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με σημαντική εξασθένηση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις