ΕΛΛΑΔΑ

Βροχές θα πλήξουν και σήμερα τη χώρα

Βροχές θα πλήξουν και σήμερα τη χώρα

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από χθες τη χώρα μας, αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα, ενώ από αύριο θα υπάρξει σταδιακή ύφεση.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Σάββατο η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 7 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από -1 έως 8 βαθμούς, ενώ στη δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τον 1 βαθμό κελσίου μέχρι τους 11. Πιο «ζεστά' θα είναι τα Νησιά του Αιγαίου, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για θερμοκρασία που θα κυμανθεί από τους 9 μέχρι τους 15 βαθμούς.

Οι βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα τόσο στην Αττική, όσο και στις άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ στα ορεινά θα πέσει και χιόνι κατά τόπους.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση από 6 έως 7 μποφόρ στην Αττική, ενώ στα Βόρεια θα φτάσουν μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Πιο κρύα θα είναι η Θεσσαλονίκη, όπου δεν αποκλείεται να πέσει και πιο πολύ χιόνι. Η θερμοκρασία εκεί θα κυμανθεί σε χαμηλότερα επίπεδα, ενώ από αύριο Κυριακή θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση και ύφεση, τόσο στην Αττική, όσο και στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας.