ΕΛΛΑΔΑ

Τον ξυλοκόπησε γιατί είχε σχέση με την κόρη του

Τον ξυλοκόπησε γιατί είχε σχέση με την κόρη του

Με άγριο ξύλο αποφάσισε να τιμωρήσει ο πατέρας μιας 14χρονης το 18χρονο φίλο της, επειδή διατηρούσε σχέσεις μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας από τη Μεσαρά κάλεσε το αγόρι στο σπίτι, προκειμένου να συζητήσουν, ωστόσο μετά από λίγες ώρες κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία σε βάρος του 39χρονου άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, απειλές και παράνομη κατακράτηση σε βάρος του 18χρονου. Εν τω μεταξύ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 37χρονο άνδρα για απειλές.

Το "ραντεβού"

Ο νεαρός πήγε στο σπίτι του άνδρα το απόγευμα του Σαββάτου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο 39χρονος τον χτύπησε με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Εν συνεχεία τον μετέφερε δια της βίας σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου μαζί με τον 37χρονο άνδρα που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, τον απείλησαν από κοινού για τη ζωή του.

Οι δυο άνδρες δεν έμειναν όμως εκεί, αφού ένιωσαν πως δεν είχαν ακόμη δικαιωθεί. Έτσι τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και αφού του έδεσαν τα χέρια με αυτοκόλλητη ταινία τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Μοιρών, ενώ οι δυο άνδρες ακόμη διαφεύγουν της σύλληψης.

Φόβοι για βεντέτα

Πάντως οι αστυνομικές αρχές της περιοχής βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς μετά το άγριο περιστατικό υπάρχουν φόβοι για αντίποινα προς τον 39χρονο άνδρα από την οικογένεια του νεαρού.