ΕΛΛΑΔΑ

Κατηγορεί τους Έλληνες για ρατσιστικές επιθέσεις!

Κατηγορεί τους Έλληνες για ρατσιστικές επιθέσεις!

Δεκάδες έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλη την υφήλιο αναπαράγουν τα όσα προκλητικά υποστηρίζει το ρεπορτάζ του Associated Press.

Όπως υποστηρίζει το αγγλικό πρακτορείο ειδήσεων, οι καταγγελίες αντιρατσιστικών οργανώσεων κάνουν λόγο για 300 επιθέσεις εναντίον μεταναστών μόνο τον τελευταίο καιρό.

«Δεχόμαστε δολοφονικές επιθέσεις»

Μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, καθώς όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν θύματα δολοφονικής επίθεσης από Έλληνες!

Μάλιστα, το πρακτορείο φιλοξενεί και συνεντεύξεις αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα, οι οποίοι κάνουν λόγο για λεηλασίες των σπιτιών τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ακτιβιστών στο Associated Press, πίσω από τις επιθέσεις αυτές βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Οι ακτιβιστές συνδέουν τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών με την άνοδο που σημείωσε το κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οποία χρησιμοποιεί επιθετική ρητορική εναντίον τους και χαρακτηρίζεται από τους πολιτικούς της αντιπάλους ως νεό-ναζί. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται ότι βρίσκονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις, αλλά το κόμμα αρνείται οποιαδήποτε σχέση» μεταδίδει το Associated Press.

Το πρακτορείο φιλοξενεί, μάλιστα, δηλώσεις ενός 40χρονου άνδρα από την Ινδία ο οποίος καταγγέλλει ότι το βράδυ της Τρίτης ομάδα 20 κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε Ινδούς και Πακιστανούς μετανάστες στο Μενίδι.

«Ήταν περίπου 10 το βράδυ κι εγώ βρισκόμουν έξω (από το σπίτι) κι έτρωγα γιατί είχε πολλή ζέστη. Ξαφνικά εμφανίστηκαν περίπου 20 άνδρες, ίσως και περισσότεροι. Όλοι φορούσαν κουκούλες. Άρχισαν να μας χτυπούν» καταγγέλλει ο 40χρονος, ο οποίος βρίσκεται κι εργάζεται στη χώρα μας τα τελευταία 12 χρόνια. «Ήταν σαν να ήθελαν να μας σκοτώσουν» προσθέτει. Στο ίδιο τηλεγράφημα υπάρχουν δηλώσεις και του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ.

«Πρόκειται για φασιστικές συμμορίες και κάποιος πρέπει να τους σταματήσει. Κατέστρεψαν τα πάντα -τηλεοράσεις, ψυγεία, πόρτες και παράθυρα» λέει ο Τζαβέντ Ασλάμ, σημειώνοντας ότι επιθέσεις έγιναν σε συνολικά επτά σπίτια.

Βέβαια, το πρακτορείο σημειώνει ότι η αστυνομία δεν έχει καταγεγραμμένα στοιχεία για τις ρατσιστικές επιθέσεις, με την αιτιολογία ότι πολλές φορές το κίνητρο των δραστών παραμένει αδιευκρίνιστο!

Το Associated Press ξεχνά το γεγονός ότι μία μερίδα των μεταναστών που βρίσκεται στη χώρα μας έχει κλέψει, έχει βιάσει και έχει σκοτώσει.

Προφανώς αυτό περνά απαρατήρητο από τους Ευρωπαίους «φίλους» μας...

Πλέον οι εκατομμύρια μετανάστες που εισρέουν στη χώρα μας αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως ένα σκαλοπάτι προκειμένου να μεταβούν στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αν η Ευρώπη ενδιαφερόταν για το πρόβλημα της μετανάστευσης τότε θα έπρεπε να βοηθήσει στη φύλαξη των συνόρων της χώρας μας και όχι με την πρώτη ευκαιρία να εκτοξεύει ανυπόστατες ύβρεις εναντίον του ελληνικού λαού...