ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος: Δύο οι βασικοί ύποπτοι για την κακοποίηση της 15χρονης

Πάρος: Δύο οι βασικοί ύποπτοι για την κακοποίηση της 15χρονης

Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η αστυνομία για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που επιτέθηκε και κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη μαθήτρια συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές "δείχνουν" δύο υπόπτους.

Ανώτατες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο βασικοί ύποπτοι είναι ντόπιοι άντρες το γενετικό υλικό των οποίων έχει ήδη σταλεί στα εγκληματικά εργαστήρια της Αθήνας και αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης.

Παράλληλα ζητήθηκε από το Λιμενικό η λίστα με όσους έφυγαν από την Πάρο τις επόμενες ημέρες από την επίθεση, με σκοπό να γίνει επεξεργασία της και να εντοπισθεί η πιθανή παρουσία κάποιου στην παραλία την ώρα της επίθεσης.

Πάντως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Κατά Εγκλημάτων Ζωής εκτιμούν πως η επιλογή του τόπου της επίθεσης μόνο τυχαία δεν ήταν και παραπέμπει σε άτομο που γνωρίζει καλά την περιοχή.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι να για την υπόθεση της 15χρονης να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σταθερή η κατάσταση της 15χρονης

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της 15χρονης.

Στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιουρής, ο οποίος δήλωσε πως είναι πλέον σίγουρα μια σοβαρή εγκληματική ενέργεια και όχι ατύχημα.

Όσον αφορά την υγεία της ανέφερε ότι βρίσκεται ακόμα στην εντατική αλλά η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.

Πάρος: Συλλέγουν DNA οι Αρχές - Πού οδηγούν οι έρευνες για τον «δράκο»

Πάρος: Σταθερή η κατάσταση της 15χρονης