ΕΛΛΑΔΑ

Ζήτησαν απόδειξη και τους έδειραν!

Ζήτησαν απόδειξη και τους έδειραν!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες σε μπαρ της Γλυφάδας.

Μια παρέα τεσσάρων φίλων είχε βγει για νυχτερινή διασκέδαση σε ένα μαγαζί της περιοχής για να γιορτάσει την ονομαστική εορτή του ενός εξ αυτών.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν όταν οι τέσσερις φίλοι ζήτησαν απόδειξη γιατί το ποσό που τους ζήτησαν τους φάνηκε υπερβολικό. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ένα από τα θύματα, όταν ζήτησαν από την σερβιτόρα απόδειξη για τα 157 ευρώ που τους ζητήθηκαν, αυτή δεν έφτασε ποτέ στα χέρια τους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση με τον ιδιοκτήτη.

Αφού τελικά αποφάσισαν να πληρώσουν έστω και χωρίς απόδειξη βγαίνοντας από το μαγαζί οι τέσσερις φίλοι είδαν στην έξοδο του μαγαζιού τον ιδιοκτήτη να τους περιμένει, αλλά και μοτοσικλετιστές, που έφτασαν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Ο ιδιοκτήτης τους ρώτησε ξανά αν πλήρωσαν τον λογαριασμό και όταν ο καταγγέλλων, που δηλώνει χειρουργός, ζήτησε και πάλι απόδειξη, έλαβε την απάντηση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Δε δίνω αποδείξεις».

Στη συνέχεια αφού ο ιδιοκτήτης του είπε ότι «δεν θα ξαναχειρουργήσει», ακολούθησε επίθεση από «φουσκωτούς», με αποτέλεσμα οι τέσσερις φίλοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ήδη η παρέα έχει υποβάλει μηνύσεις για το περιστατικό ενώ ο ιδιοκτήτης του μπαρ είναι άφαντος.