ΕΛΛΑΔΑ

Χειμωνιάζει - Έρχεται κακοκαιρία με βροχές σε όλη τη χώρα

Χειμωνιάζει - Έρχεται κακοκαιρία με βροχές σε όλη τη χώρα

Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού με τον χειμώνα να κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του.

Βροχές και καταιγίδες θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού όλη την εβδομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά

Τρίτη 20-11-2012

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: στα βορειοανατολικά ανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, που βαθμιαία όμως θα ασθενήσουν.

Θερμοκρασία: μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Τέταρτη 21-11-2012

Καιρός: στα δυτικά ηπειρωτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 22-11-2012

Καιρός: στη δυτική και τη βόρεια χώρα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις κατά τόπους στα βόρεια αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ασθενήσουν.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Παρασκευή 23-11-2012

Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Σάββατο 24-11-2012

Καιρός: στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να βρέξει. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα δυτικά.