ΕΛΛΑΔΑ

Αγωγή-μαμούθ για το θάνατο της 33χρονης εγκύου

Αγωγή-μαμούθ για το θάνατο της 33χρονης εγκύου

Αποζημίωση-μαμούθ διεκδικούν οι συγγενείς της 33χρονης Μαρίας Βουλγαρίδη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, τον Αύγουστο του 2009.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ ζητά με αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου η οικογένεια της αδικοχαμένης 33χρονης εγκύου Μαρίας Βουλγαρίδη Θεοδοσάκη, η οποία τον Αύγουστο του 2009 ξεψύχησε μόνη και αβοήθητη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί από τους συγγενείς της.

Η οικογένεια στρέφεται όχι μόνο κατά του νοσοκομείου, αλλά και κατά της ιδιώτη γιατρού που παρακολουθούσε την άτυχη Μαρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς" η αγωγή κατά του νοσοκομείου αριθμεί περισσότερες από 190 σελίδες και μέσα από αυτή αποδίδεται στον καθένα από τους κατηγορούμενους ο βαθμός εμπλοκής του στους λόγους που οδήγησαν στο θάνατο την 33χρονη Μαρία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείου Ηρακλείου αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα που κατατέθηκε από την πλευρά των κατηγορουμένων.