ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία με τους φοιτητές

Λάρισα: Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία με τους φοιτητές

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης σε μονοκατοικία στη συνοικία της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, με θύματα πέντε σπουδαστές, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Τα πέντε μέλη της παρέας θέλησαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Μια κίνηση που αποδείχθηκε μοιραία...

Οι άτυχοι νεαροί, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα, που νοίκιαζαν οι δύο από τους φοιτητές (ο ένας από την Χαλκίδα). Οι άλλοι τρεις είχαν πάει να τους επισκεφθούν...

Φίλη τους που τους αναζητούσε, πήγε λίγο μετά τις 18.00 στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί.

Οι δύο είχαν αφήσει ήδη την τελευταία τους πνοή, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

Στο σπίτι βρέθηκε αναμμένο μαγκάλι με κάρβουνα, καθώς και μικροποσότητα χασίς. Ένας γιατρός που έμενε κοντά, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης...

Πληροφορίες του onlarissa.gr θέλουν τους δύο εκ των τριών τραυματιών να νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Στο σημείο πήγε και η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

Δείτε το βίντεο: