ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με το θάνατο της ηθοποιού Τζώρτζιας Θεοδώρου

Μυστήριο με το θάνατο της ηθοποιού Τζώρτζιας Θεοδώρου

Μυστήριο κρύβει ο ξαφνικός θάνατος της Τζώρτζιας Θεοδώρου, της ηθοποιού που έγινε γνωστή μέσα από τη Λάμψη, και έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 48 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Η οικογένεια της ηθοποιού τονίζει με δραματικό τόνο, ότι η Τζώρτζια θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανή, αφού όπως αποκάλυψε ο αδελφός της, λίγο πριν την ανακοπή, την ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα που προκλήθηκε από ίωση.

Ζήτησε μάλιστα να διεξαχθεί ιατροδικαστική έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της αδελφής του.

«Μπορεί να ήταν ιός στους πνεύμονες. Θα κινηθώ νομικά. Ήταν τελείως ξαφνικός θάνατος και σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι τίποτα δεν γίνεται στην τύχη», είπε ο αδελφός της ηθοποιού.

Η Τζώρτζια Θεοδώρου ήταν ένα πολύ κοινωνικό άτομο και μάλιστα ένα βράδυ πριν προσβληθεί από την ίωση που ενδεχομένως να της στοίχησε τη ζωή, ήταν έξω με την παρέα της και διασκέδαζε, ενώ σχεδίαζε και τη ζωή της με τον σύντροφο της.

«Η αδελφή μου ήταν πολύ ευτυχισμένη και ήταν έτοιμη να παντρευτεί κιόλας. Είχε μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο, αλλά μας πρόλαβαν άλλα πράγματα», είπε ο αδελφός της.

Μάλιστα σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι η Τζώρτζια δεν έφυγε μόνη και αβοήθητη, όπως γράφτηκε σε κάποια μέσα

«Έμενε στο δικό της σπίτι, αλλά ήταν σε συνεχή επαφή μαζί μας, ήμασταν πολύ κοντά και είχαμε την καλύτερη σχέση που θα μπορούσαν να έχουν δύο αδέλφια», είπε.

Η Τζώρτζια ζούσε μια ήρεμη ζωή. Την αγαπούσαν οι φίλοι της και οι συνεργάτες της, αν και η ίδια είχε απογοητευτεί τα τελευταία χρόνια από το καλλιτεχνικό κύκλωμα.

Ο ξαφνικός θάνατός της γέμισε τους οικείους της με πάρα πολλά ερωτηματικά, τα οποία όλοι ελπίζουν να απαντηθούν με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.