ΕΛΛΑΔΑ

Τόμας Πρωτόπαπας: Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα

Τόμας Πρωτόπαπας: Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα

Το όμορφο αγόρι με το φωτεινό πρόσωπο που πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε έναν φύλακα άγγελο που μας προστατεύει στη ζωή δίνει εδώ και μία βδομάδα περίπου τη δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Οι μέρες περνούν και ο αγώνας γίνεται ακόμα πιο άνισος για τον Τόμας Πρωτόπαπα. Οι δικοί του άνθρωποι δεν χάνουν την ελπίδα τους, περιμένοντας ένα θαύμα…

Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό παιχνίδι που θα επιφύλασσε η μοίρα στον Τόμας, όταν ο νεαρός ηθοποιός θα έπαιρνε το αυτοκίνητό του για πάει στα γυρίσματα της εκπομπής «Dr Cook». Ένα όχημα της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο Τόμας να τραυματιστεί σοβαρά. Έχουν περάσει έξι ημέρες και ο νεαρός ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος στην Εντατική.

Έξω από το δωμάτιό του, οι γονείς του και ο αδερφός του, μαζί με την σύντροφό του Ιωάννα.

«Όλοι έχουμε έναν φύλακα άγγελο»

Το αγόρι με τα αγγελικά μάτια πιστεύει ότι από αυτή τη ζωή έχουμε ξαναπεράσει και θα περάσουμε ξανά με σκοπό να φθάσουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Ο ίδιος υποστηρίζει πως είμαστε σε αυτή τη ζωή μόνο για να πάρουμε μαθήματα που θα μας κάνουν καλύτερους. Όπως αναφέρουν φίλοι του περνούσε πολλές ώρες συζητώντας για τη ζωή και τον θάνατο.

«Υπομονή κύριε Γιάννη»

Οι φίλοι του Τόμας περιμένουν με αγωνία έξω από το νοσοκομείο. «Υπομονή κύριε Γιάννη» είναι τα λόγια που μπορούν να ψελλίσουν στον τραγικό πατέρα. Στο πλευρό του καθημερινά η κοπέλα του η Ιωάννα. Περνάει αμέτρητες ώρες έξω από την Εντατική περιμένοντας και εκείνη ένα σημάδι. Ωστόσο, ο θείος του νεαρού ηθοποιού πιστεύει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως έχουν αποφασίσει να στείλουν τις εξετάσεις του Τόμας στην Αμερική. «Μάλιστα, στην περίπτωση που ο Τόμας μπορεί να μετακινηθεί, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν μας ικανοποιούν» αναφέρει σε κυριακάτικη εφημερίδα. «Τώρα μένει ένα θαύμα. Εδώ που φθάσαμε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» είπε κλείνοντας.

Ο γοητευτικός «Αλέξης» των Βασιλιάδων

Η κάθε του δημόσια εμφάνιση «συνοδευόταν» από πλήθος κοριτσιών που έτρεχαν στην κυριολεξία να τον δουν από κοντά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, κάποιες θαυμάστριές τους έκαναν τα πάντα προκειμένου να τον ακουμπήσουν και μόνο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που συνεντεύξεις σε δημόσιους χώρους κινδύνευαν να τιναχθούν στον αέρα!

Διαβάστε επίσης:

Ελπίδα οι Αμερικανοί γιατροί για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Τόμας Πρωτόπαπας: Απαισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία του

Νεώτερα για την κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα: Ακολουθείται νέα αγωγή