ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΙΚΟ: Η 25χρονη νίκησε τον καρκίνο και έφυγε από αδέσποτη σφαίρα

ΤΡΑΓΙΚΟ: Η 25χρονη νίκησε τον καρκίνο και έφυγε από αδέσποτη σφαίρα

Τραγική ειρωνεία... η 25χρονη κοπέλα από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιών είχε καταφέρει να κερδίσει τη μάχη με τη λευχαιμία.

Αγωνίστρια από μικρό παιδί είχε δώσει τον δικό της εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και είχε νικήσει το θάνατο.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί το δράμα του άδικου χαμού της νεαρής κοπέλας η ελληνική κοινωνία. Ο τρόπος που η 25χρονη έχασε τη ζωή της όταν μία σφαίρα ακολουθώντας τρελή πορέια καρφώθηκε στην πλάτη της, είναι πραγματικά απίστευτός. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το κορίτσι δεν τα κατάφερε.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής
Χθες το βράδυ, τρεις Αλβανοί κακοποιοί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέπραξαν ληστεία σε ταβέρνα στη Μάνδρα Αττικής.

Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την παλαιά εθνική οδό Ισθμίων - Παλαιάς Επιδαύρου, όπου κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, μία σφαίρα των δραστών εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, η οποία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών οι τρεις επικίνδυνους κακοποιούς επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο μαύρο, μοντέλο Subaru του 2004, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ - 1394.

Οι αστυνομικοί καλούν όποιον πολίτη δει το κλεμμένο τζιπ να ειδοποιήσει αμέσως το 100, γιατί οι κακοποιοί είναι άκρως επικίνδυνοι και αποφασισμένοι για όλα... Οι αστυνομικοί εξετάζουν μάλιστα το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη μαζική απόδραση των Τρικάλων...

Διαβάστε επίσης: Μουδιασμένη η Κόρινθος από το χαμό της 25χρονης