ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος της 25χρονης στα Ίσθμια

Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος της 25χρονης στα Ίσθμια

Ένας από τους φονιάδες της άτυχης 25χρονης λογίστριας από την Κορινθία είναι ο 36χρονος Αλβανός δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων, Μάρκο Κόλα.

Ο κακοποιός είναι μέλος της συμμορίας που λήστευαν εστιατόρια και ταβέρνες, θεωρείται και είναι βαριά οπλισμένος (με καλάσνικοφ, πιστόλια και εκατοντάδες σφαίρες) και αποκαλείται «αρχηγός της συμμορίας με τα καλάσνικοφ».

Ο ένας εκ των δραστών, Μάριο ή Μάρκο ή Μαριάν ή Εντουάρτ ή Ζαν Κόλα ή Κόλια ή Γκόλια, είχε έρθει αντιμέτωπος με αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Μαρούσι στις 15 Φεβρουαρίου 2010 και τους αφόπλισε.

Την επόμενη ημέρα είχε εντοπιστεί μαζί με ένα συνεργό του στο Βύρωνα και είχε πετάξει χειροβομβίδες εναντίον των αστυνομικών. Στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 25χρονος Αλβανός υδραυλικός που είχε βγει από ένα κατάστημα ενώ είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί και ο συνεργός του Κόλα. Ο 36χρονος παραδόθηκε και στο σπίτι του στο Βύρωνα βρέθηκαν τα κλεμμένα όπλα των αστυνομικών.

Όπως αποδείχθηκε, είχε δραπετεύσει μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας στις 23 Νοεμβρίου του 2009 αφού είχε ακινητοποιήσει τους αστυνομικούς με την απειλή χειροβομβίδας.

Για το πρόσωπο αυτό είχε γράψει αναλυτικά το "Newsbomb.gr" την περασμένη εβδομάδα αφού φέρεται να έχει επαφές ακόμα και με παραστρατιωτικούς Αλβανούς που συμμετείχαν σε διάφορες επιχειρήσεις στο Τέττοβο της ΠΓΔΜ και στο Κοσσυφοπέδιο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 25χρονη Κατερίνα που «έσβησε» στα Ίσθμια

Ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και κακοποιούς – Νεκρή μία γυναίκα


Νεκρή στα Ίσθμια: Δείτε το αυτοκίνητο των επικίνδυνων κακοποιών

Βίντεο: Σκηνές από την αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθία

Νεκρή στα Ίσθμια: Νέα φωτογραφία της ΕΛ.ΑΣ. για το τζιπ των κακοποιών

Νεκρή 25χρονη στα Ίσθμια: Φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής

Δείτε: Σοκαριστική φωτογραφία από το αυτοκίνητο της 25χρονης!

Ιδιοκτήτης ταβέρνας: Προσποιήθηκα ότι λιποθύμησα για να γλιτώσω!

ΤΡΑΓΙΚΟ: Η 25χρονη νίκησε τον καρκίνο και έφυγε από αδέσποτη σφαίρα