ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό έγκλημα στην Κοζάνη: 49χρονος έσφαξε τη μητέρα του

Φρικτό έγκλημα στην Κοζάνη: 49χρονος έσφαξε τη μητέρα του

​Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 73χρονης, από τον ίδιο της το γιο, σε διαμέρισμα επί της οδού Μητροπολίτου Φωτίου στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο 49χρονος μητροκτόνος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύτηκε κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, φέρεται να είχε τις τελευταίες μέρες έντονους καβγάδες με τη μητέρα του, πριν την κατακρεουργήσει με μαχαίρι.

Πιθανολογείται ότι το έγκλημα έγινε μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, ενώ κλιμάκιο της ασφάλειας, παρουσία Πταισματοδίκη, μετά από καταγγελία από γείτονες για έντονη δυσοσμία που αναδιδόταν από το σπίτι που έμεναν ο 49χρονος και η 73χρονη μητέρα του, πήγαν στο εν λόγω διαμέρισμα (το βράδυ της Κυριακής) και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 49χρονος, που ήταν μέσα στο σπίτι, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, γεγονός που κάνει το έργο της Ασφάλειας Κοζάνης, που διενεργεί την έρευνα, ακόμη πιο δύσκολο, σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες αυτής της πραγματικά σοκαριστικής υπόθεσης.