ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πόρτα-πόρτα σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πόρτα-πόρτα σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά

Από την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος του Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ξεκινήσει καθημερινές επισκέψεις σε όλες τις γειτονιές του Δήμου.


Αυτό που έκανε δηλαδή μέχρι σήμερα, δηλαδή να περπατά στον Πειραιά ή να κυκλοφορεί σε ανύποπτο χρόνο ελέγχοντας όλα τα έργα, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, θα το κάνει ακόμα πιο συστηματικά μέσα στο μήνα Ιούνιο.

«Από 1η έως τέλος Ιουνίου θα επισκεφθώ όλες τις γειτονιές του Πειραιά με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι δημότες θα μπορούν να με συναντούν και στους δρόμους. Εάν δεν βλέπεις μόνος σου την πόλη σου, δεν είσαι Δήμαρχος. Πήγαινε να γίνεις γραφειοκράτης ή Υπουργός, όπου η εξουσία είναι απρόσωπη. Εγώ θέλω να βλέπω τη κάθε γωνία, το κάθε ρείθρο πεζοδρομίου, το κάθε σπασμένο πλακάκι, το κάθε κακοποιημένο φυτό, την κάθε παιδική χαρά. Έχω πάθος. Θα αναπλαστούν όλοι οι χαλασμένοι τάπητες στις παιδικές χαρές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου.

Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr, θα εκδοθεί αναλυτικό πρόγραμμα, ώστε οι δημότες να γνωρίζουν πότε θα περάσει ο Δήμαρχος από τη γειτονιά τους.