ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία και όχι ατύχημα ο θάνατος της Φαίης

Δολοφονία και όχι ατύχημα ο θάνατος της Φαίης

Αποτέλεσμα βίαιων και πολλαπλών χτυπημάτων ήταν, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θανάσιμος τραυματισμός της 23χρονης, τον περασμένο Απρίλιο, στη Νέα Μάκρη.

Όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα ο ειδικός που εξέτασε το άψυχο σώμα της Φαίης φαίνεται πεπεισμένος πως ο θάνατός της προήλθε από θλων όργανο, το οποίο δεν είναι κατ’ ανάγκη εργαλείο που χρησιμοποίησε ο δράστης , αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ήταν τα… χέρια ή τα πόδια του δράστη.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οίδημα και εξάρθρημα στο δεύτερο χέρι, εκχυμώσεις στο δεξιό γλουτό, στο δεξιό μηρό και στα γόνατα, χτύπημα στο αριστερό πόδι και εκχυμώσεις στην αριστερή οπίσθια κνημιαία χώρα».

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τη δικηγόρο της οικογενείας της 23χρονης η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι η θανούσα δέχτηκε χτυπήματα σε όλο της το σώμα και πως φέρει κακώσεις στο θώρακα, καθώς και χτυπήματα στα χέρια και τα πόδια.

Βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας 25χρονος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απέδωσε το θάνατο της 23χρονης φίλης του σε ατύχημα, χωρίς ωστόσο να πείσει τον ανακριτή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 25χρονος υποστήριξε ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ξυλοκόπησε με μανία την 23χρονη και να χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια την έβαλε στο αυτοκίνητο, την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ' όπου ειδοποίησαν την αδελφή της.

Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο στις 30 Απριλίου ύστερα από 26 ημέρες νοσηλείας.