ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το ξανθό κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά

Θρίλερ με το ξανθό κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση πως ένα ανήλικο ξανθό κορίτσι ζούσε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα χωρίς να έχει καμία συγγενική σχέση μαζί τους, ενώ «μίλησε» και το τεστ DNA.

Η υπόθεση ξεκίνησε από ανώνυμο τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ στο οποίο καταγγέλθηκε πως το ανήλικο κορίτσι δεν έχει καμία σχέση με τους Ρομά όπου ζει μαζί τους και στη συνέχεια ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στον καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Εκεί μια νεαρή γυναίκα και ένας άνδρας ισχυρίστηκαν πως η 4χορνη είναι η κόρη τους, ωστόσο όταν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα υποστήριξαν πως δεν είναι η βιολογική τους κόρη, αλλά τους την έδωσε για υιοθεσία μια γυναίκα η οποία γέννησε στον καταυλισμό των Ρομά και στην συνέχει εξαφανίστηκε.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια τεστ DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια περίπτωση το ξανθό κορίτσι να έχει κάποια σχέση με τους Ρομά και επιβεβαιώθηκε πως το ανήλικο κορίτσι δεν έχει απολύτως καμία βιολογική σχέση με το ζευγάρι.

Η μικρή, έχει ψελλίσει κάποιες ελληνικές λέξεις, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει αποστείλει την φωτογραφία της σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει απαχθεί από κάποια ξένη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στα Φάρσαλα – 4χρονη κλειδωμένη σε καταυλισμό Ρομά