ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Εφιάλτη έζησε 18χρονη φοιτήτρια σε ATM τράπεζας

Ρόδος: Εφιάλτη έζησε 18χρονη φοιτήτρια σε ATM τράπεζας

Επίθεση σε φοιτήτρια μέρα μεσημέρι πραγματοποίησαν δύο άγνωστοι δράστες, την ώρα που η 18χρονη επιχειρούσε να πλησιάσει το ATM τράπεζας στο κέντρο της Ρόδου προκειμένου να κάνει ανάληψη από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Το περιστατικό, σημειώθηκε τη Δευτέρα στις 3μ.μ στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου έξω από το υποκατάστημα τράπεζας όταν δύο άτομα πλησίασαν απειλητικά την 18χρονη και της ζήτησαν να τους παραδώσει το πορτοφόλι της, αναφέρει η rodiaki.gr.

Η 18χρονη, αρνήθηκε αρχικά και τότε ο ένας από τους δύο, την άρπαξε από το λαιμό, την κόλλησε στον τοίχο και αφού την ακινητοποίησε της πήρε το ποσό των 50 ευρώ που είχε συνολικά στο πορτοφόλι της η φοιτήτρια!

Μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ η 18χρονη, μετέβη αμέσως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου η οποία απέχει περίπου 200 μέτρα από το σημείο όπου και φανερά σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό.

ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 18χρονη στην αστυνομία, πρόκειται για δύο άτομα ηλικία 30 περίπου ετών. Ο ένας ήταν ψηλός (άνω του 1.80) και παχουλός. Είχε μούσι και φορούσε σκουρόχρωμο φούτερ.

Ο δεύτερος ήταν αδύνατος, ήταν αξύριστος είχε κοντά μαλλιά και ήταν καστανόξανθος. Ο δεύτερος ήταν που την άρπαξε από το λαιμό, την κόλλησε στον τοίχο και αφού την ακινητοποίησε μπόρεσαν και άρπαξαν το ποσό που είχε στην τσάντα της η φοιτήτρια.

Το περιστατικό για το νησί της Ρόδου πάντως δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Ειδικά μάλιστα επειδή τελέσθηκε στις 3 μετά το μεσημέρι και σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Ρόδου πίσω σχεδόν από τα δικαστήρια.

Οι αστυνομικοί της περιοχής πάντως, «ξεσκονίζουν» από τη Δευτέρα το απόγευμα που έγινε η καταγγελία, τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες ενδεχομένως να κατέγραψαν τις κινήσεις των δύο δραστών.

Επίσης σύμφωνα με την περιγραφή, οι δύο δράστες οι οποίοι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εκτιμάται ότι είναι Ροδίτες και ότι είναι πολύ πιθανό να είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για διάφορα αδικήματα.