ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των αγνοουμένων στη Ρόδο (pics+vid)

Αυξάνεται ο αριθμός των αγνοουμένων στη Ρόδο (pics+vid)

Διαστάσεις ανείπωτης τραγωδίας λαμβάνει η κατάσταση στη Ρόδο.

Δύο γυναίκες παρασύρθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής θεομηνίας και πνίγηκαν, ενώ συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των αγνοούμενων φθάνοντας μέχρι στιγμής τους τέσσερις.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αρκετές περιοχές δεν έχουν ρεύμα,λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο της ΔΕΗ ενώ, όπως είπε, από το 1985 είχε να σημειωθεί ανάλογη καταστροφή.

aytok



Στο νησί μεταβαίνει ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και η Γενική Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Χριστιάνα Καλογήρου, ενώ στη Ρόδο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής και από τα γύρω νησιά.

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού που αγνοείται και ακόμη τριών ατόμων παράλληλα με τις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παρακεί όσοι πολίτες αντιληφθούν ότι αγνοείται κάποιο οικείο τους πρόσωπο να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές στα τηλέφωνα 100, 199 και 112.

Διαβάστε επίσης: Νεκρές δύο γυναίκες από τη θεομηνία (vid)

Τραγωδία στη Ρόδο: 40χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και πνίγηκε

Ποτάμι «έπνιξε» χωριό στη Ρόδο (pics+vid)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Ρόδος

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος-Αγνοούνται οδηγοί

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: Ροδιακή