ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρές δύο γυναίκες από τη θεομηνία (vid)

Νεκρές δύο γυναίκες από τη θεομηνία (vid)

Mία ημέρα μετά την καταστροφική θεομηνία στη Ρόδο, το νησί μετρά τις πληγές του.

Πνιγμένη βρέθηκε λίγο μετά τις 22.30 στο ποτάμι της Παστίδας προς Κρεμαστή, μια γυναίκα ηλικίας 35 περίπου ετών.

Η γυναίκα αυτή δεν έχει σχέση με τη δασκάλα που χάθηκε νωρίτερα και η οποία βρέθηκε δυστυχώς νεκρή σήμερα το πρωί στην παραλίας της Κρεμαστής από τα σωστικά συνεργεία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν τους αξιωματικούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικης που ασχολούνται με την υπόθεση στην εκτίμηση ότι βρέθηκε στο σημείο κοντά στο ποτάμι με τα πόδια και παρασύσθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής, σύμφωνα με τη Ροδιακή.

Στην δεύτερη περίπτωση πρόκειται για την νεαρή δασκάλα από το δημοτικό του Παραδεισίου, η οποία μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό της παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά του ποταμού της Κρεμαστής, όταν το αυτοκίνητο τους ακινητοποιήθηκε και κατέβηκαν απο αυτό για να σωθούν, αφού είχε αρχίσει να παρασύρεται.

plhhmy

Οι διασώστες που χτενίζουν απο χθες το βράδυ την περιοχή, δεν εντόπισαν και τον τρίτο αγνοούμενο, έναν καθηγητή αγγλικής που δίδασκε στο ίδιο σχολείο, ηλικίας 50 περίπου ετών.

Οι έρευνες συνεχίζονται και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή με πλωτά του Λιμεναρχείου της Ρόδου.

Για τη γυναίκα που βρέθηκε πνιγμένη στο ποτάμι
Οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στη Ροδιακή ο Δήμαρχος Ρόδου κ, Στάθης Κουσουρνάς ο οποίος εξέφρασε τα συλληπητήριά του.

Η κατάσταση είναι τραγική και αυτή τη στιγμή δεκάδες πυροσβέστες κι εθελοντές δίνουν μάχη στις πληγείσες περιοχές για να περισώσουν ότι μπορούν.

Όπως η Ροδιακή είχε ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αγνοούνται άλλοι δύο πολίτες (εκπαιδευτικοί) που επιχείρησαν να περάσουν το ποτάμι της Κρεμαστής, με ι.χ αυτοκίνητο αλλά η κινητοποίηση για άγνωστους λόγους δεν ξεκίνησε άμεσα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, αναφέρεται ότι οι πολίτες σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι αγνοείται κάποιο οικείο τους πρόσωπο να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές στα τηλέφωνα 100, 199 και 112.

plll

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Ρόδο: 40χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και πνίγηκε

Ποτάμι «έπνιξε» χωριό στη Ρόδο (pics+vid)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Ρόδος

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος-Αγνοούνται οδηγοί

Πηγή βίντεο: Ροδιακή