ΕΛΛΑΔΑ

Συμπαράσταση αστυνομικών στους αγρότες

Συμπαράσταση αστυνομικών στους αγρότες

Με αντιπροσωπεία αγροτών από τις Φέρες συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής μέλη της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης. Σκοπός της συνάντησης ήταν να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις μετά τα μικρής κλίμακας επεισόδια που προκλήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα, εκφράστηκε από την πλευρά των αστυνομικών για ακόμη μία φορά η αμέριστη συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

"Ως ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας γνωρίζουμε τα προβλήματα που απασχολούν τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούμε εμπόδιο στο δικαίωμα που έχουν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους", δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση η Ένωση αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς πολλές φορές η κεντρική ηγεσία δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποια απλά για εμάς θέματα, και με τις εντολές που δίνει και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εκτελέσουμε, δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους συμπολίτες μας. Ζητήσαμε να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε κάθε ανάλογη περίπτωση με την προχθεσινή και τους διαβεβαιώσαμε ότι την ίδια αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συστήσαμε και συστήνουμε σε όλους τους συναδέλφους – μέλη μας.

Από την πλευρά τους, αφού μας ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το τοπικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας παρά μόνο με την ηγεσία και ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε σε συνεχή επαφή για οτιδήποτε έχει να κάνει με το μέλλον των κινητοποιήσεων τους ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά».