ΕΛΛΑΔΑ

Σάκης Μπουλάς: Η ζωή, το έργο του και η μάχη μέχρι τέλους! (pics+vids)

Σάκης Μπουλάς: Η ζωή, το έργο του και η μάχη μέχρι τέλους! (pics+vids)

Έζησε όπως ήθελε και έφυγε με αξιοπρέπεια.

Εδώ και λίγες ώρες ο αγαπημένος ηθοποιός δεν είναι πια μαζί μας. Πλήθος κόσμου, φίλων αλλά και συνεργατών του θέλησαν να του πουν το στερνό αντίο.

Μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης και συγκίνησης, με μάτια δακρυσμένα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του ήταν εκεί και εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους και την υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Αν και η επιθυμία της οικογένειας ήταν να γίνει η κηδεία σε στενό συγγενικό κύκλο, ωστόσο απλοί άνθρωποι και θαυμαστές του παραβρέθηκαν στο κοιμητήριο, καθώς ήθελαν να χειροκροτήσουν για τελευταία φορά έναν καλλιτέχνη –μαχητή.

sakis-boulas-giannis-zouganelis

Ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης έφτασε από πολύ νωρίς στο κοιμητήριο, για να αποχαιρετήσει τον «αδελφικό» του φίλο. Μεταξύ άλλων στο κοιμητήριο παρευρέθηκαν και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής.

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα.

1

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που του έδειξε και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Οι άλλοι δύο της μαγικής τριάδας του «50-50» μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ήταν λιγομίλητοι. Ο λόγος φυσικά για τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

50-50

Ο μεν πρώτος δήλωσε στις κάμερες: «Πως θες να αισθάνομαι; Ότι έχουμε έρθει εδώ πέρα, ότι έχουμε κάνει γύρισμα, ότι έχουμε γελάσει, έχουμε 'πεθάνει' στο γέλιο; Έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα και τώρα ερχόμαστε εδώ για να κλάψουμε για τον Σάκη. Στο ίδιο νεκροταφείο. Δεν υπάρχουνε λόγια. Είναι άτιμη η ζωή μας, είναι άτιμη η δουλειά μας. Φέρνει συγκυρίες περίεργες. Χάθηκε ένας άνθρωπος που η ανθρωπιά του θα αφήσει στίγμα. Μακάρι να βρει μιμητές στο χαρακτήρα του». Ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε με φωνή τρεμάμενη: «Καλό ταξίδι στο φίλο μας», δείχνοντας ότι δεν μπορεί να πει κάτι άλλο.

Η ζωή ενός αληθινού καλλιτέχνη

O πολυτάλαντος καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία.

Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Έχει επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

boulas1

Το έργο του στην μουσική και την τηλεόραση

Μαζί με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, δημιούργησαν το πρώτο Μουσικό καφενείο στην Ελλάδα με το όνομα "Σούσουρο", χρησιμοποιώντας τη φόρμα του γερμανικού πολιτικού καμπαρέ, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα δρώμενα.

Είχε συμμετάσχει σε πολλούς δίσκους όπως στους "Ανεπίδοτα Γράμματα" του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, "Καντάτα για την Μακρόνησο"- Θ.Μικρούτσικου, "Λουκιανού διάλογοι"- Μ. Πλέσσα, "Αχαρνής" του Δ. Σαββόπουλου κ.α .

Στην τηλεόραση ξεκίνησε από το Graffity με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην ΕΡΤ, παρουσίασε τηλεπαιχνίδια, όπως το «Κάνε ότι κάνω» και αργότερα το 2000 πρωταγωνίστησε σε γνωστές κωμικές τηλεοπτικές σειρές όπως Οι Σαββατογεννημένες, το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα και το 50-50.

604024-i-epistrofi-toy-50-50-sto-mega

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνησε ο αδερφός του Σάκη: Ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου!

Η συγκίνηση της Πάνια: Να πούμε ένα μεγάλο αντίο στον Σάκη!

Οι φίλοι του Σάκη Μπουλά κάνουν πράξη απόψε την επιθυμία του!

Τζόυς Ευείδη για Μπουλά: Έφυγε ο μοσχοβολιστός μου πρίγκιπας!

Συγκίνησε ο Θ. Μικρούτσικος: Με τον Σάκη έφυγε ένα κομμάτι δικό μας!

Ο «τηλεοπτικός» Σάκης Μπουλάς: Ο Παυλίτος, ο Σάββας και ο Μένιος (vid)

Αυτή είναι η σελίδα του facebook που δημιουργήθηκε για τον Σάκη Μπουλά

Βουτσάς για Μπουλά: Ο θεός τον πήρε νωρίς για να τον θυμόμαστε νέο!

Ο Π. Χαϊκάλης στο newsbomb.gr: Ο Σάκης είχε τρομερή ψυχή

Δείτε το σχόλιο του Μουρούτη στο Facebook για το χαμό του Μπουλά

Λ. Παπαδόπουλος: Η ζωή του Σάκη ήταν στο πάλκο

Σάκης Μπουλάς: Οι μεγάλες επιτυχίες που άφησε πίσω του

Σάκης Μπουλάς: Έτσι τον αποχαιρετούν γνωστοί και φίλοι στο twitter

Τελευταία συνέντευξη του Σάκη Μπουλά: Γουστάρω να δουλέψω!

Αποχαιρετούν μέσω Facebook τον Σάκη Μπουλά

Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Μπουλά (video)

Σταρόβας για Μπουλά: Αν δεν έπαιζε μουσική θα είχε φύγει νωρίτερα

Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά