Γέφυρα «σωτηρίας» 100 πεζογέφυρες στην Αττική
Εκατό νέες πεζογέφυρες αναμένεται να τοποθετηθούν σε επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια σημεία...
Εκατό νέες πεζογέφυρες αναμένεται να τοποθετηθούν σε επικίνδυνα για την οδική ασφάλεια σημεία της Αττικής επισημάνει το υπουργείο Υποδομών.
Το πρόγραμμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Δημήτρη Ρέππα σε σύσκεψη με τους δημάρχους της Αθήνας και του Πειραιά, θα ξεκινήσει με την τοποθέτηση 20 πεζογεφυρών που επιβάλλεται να τοποθετηθούν.
Ήδη, είπε ο υπουργός, βρισκόμαστε στο τέλος της μελέτης όσον αφορά στα γεωτεχνικά ή το μοντέλο της γέφυρας που προσδιορίζεται κατά περίπτωση.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Ρέππας ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με την Ε.Ε. υπάρχει ένας σχεδιασμός να εξευρεθούν πόροι για μια δράση παρεμβάσεων αναβάθμισης του οδικού δικτύου της χώρας σε μήκος 12.000 χλμ., ώστε να βελτιωθεί από άποψης οδικής ασφάλειας