ΕΛΛΑΔΑ

Παπαντωνίου: «Ανακριβή και ψευδή τα δημοσιεύματα»

Παπαντωνίου: «Ανακριβή και ψευδή τα δημοσιεύματα»

Στο δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα», απαντά με σχετική επιστολή του, ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'' συνεχίζει, και αυτήν την Κυριακή, τη δυσφημιστική της εκστρατεία εναντίον εμού και της οικογενείας μου, παρά τα ένδικα μέσα τα όποια ασκήθηκαν εναντίον της για προηγούμενα συναφή δημοσιεύματα».

«Χρησιμοποιώντας, και πάλι, ανακριβή και ψευδή δήθεν στοιχεία προσβάλλει την προσωπικότητα μας με αναφορές σε «απόκρυψη» , τάχα, εισοδημάτων που, όπως είναι γνωστό και απολύτως τεκμηριωμένο, έχουν πλήρως δηλωθεί και φορολογηθεί. Η τακτική παραμένει η ιδία: εντυπωσιακοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι με αναντιστοιχο περιεχόμενο.

Επιχειρείται εκ νέου η σύνδεση μιας προσωπικής οικογενειακής διευθέτησης της συζύγου μου, του έτους 2000, για την όποιαν έχουν επανειλημμένα δοθεί πλήρεις εξηγήσεις, με την από 31 Οκτώβριου 2001 διετή θητεία μου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με αναφορά σε εξοπλιστικές συμβάσεις που είχαν συναφθεί πριν από την έναρξη της θητείας αυτής. Η σύζυγος μου και εγώ ζητήσαμε από τον δικηγόρο μας, παρά το γεγονός ότι με φειδώ προσφεύγουμε σε δικαστικά μέσα, να καταθέσει νέα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας ''Πρώτο Θέμα''».

Διαβάστε επίσης:

Σφίγγει ο κλοιός για τον Γιάννο Παπαντωνίου

Στους ανακριτές η σύζυγος και οι κουμπάροι του Γιάννου Παπαντωνίου