ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς στη Λαμία (pics-vid)

Σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς στη Λαμία (pics-vid)

Τον τρόμο έσπειρε το βράδυ της Κυριακής στη Λαμία, ένας 30χρονος, ο οποίος κρατώντας στα χέρια μία καραμπίνα εξαπέλυσε απειλές τόσο σε βάρος κατοίκων, όσο και αστυνομικών.

«Φύγετε θα σας ρίξω...», είπε σε ένα ζευγάρι που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. «Τι κοιτάτε ρε. Θα σας σκοτώσω.. », φώναξε σε τρία παιδιά που εκείνη την ώρα κατέβαιναν προς τα κάτω. Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός, ο οποίος είχε ενημερώσει και την αστυνομία, είπε στα παιδιά να απομακρυνθούν από το σημείο, ενώ την ίδια ώρα ο 30χρονος πυροβολούσε στον αέρα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο οπλισμένος άνδρας μόλις είδε τους αστυνομικούς φώναξε. «Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω...» Αμέσως μετά πυροβόλησε το περιπολικό και στη συνέχεια μια μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός ή περίοικος.
Ο 30χρονος κινήθηκε προς την οδό Μπότσαρη ενώ σε κατάσταση αμόκ φώναζε στους αστυνομικούς: «Μην με πλησιάζετε. Μη με ακολουθείτε θα σας γεμίσω μολύβι...» Τελικά, οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν αν τον συλλάβουν στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Αχιλλέως.

«Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Μπράβο στους αστυνομικούς, που ενώ τους έλεγε ότι θα τους ρίξει, αυτοί όρμησαν πάνω του και τον αφόπλισαν, αψηφώντας τον κίνδυνο...», είπε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Διαβάστε επίσης:

Απολογείται σήμερα ο Νίκος Μαζιώτης