ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ενισχύεται η συνεργασία ΥΜΑΘ-Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής

Θεσσαλονίκη: Ενισχύεται η συνεργασία ΥΜΑΘ-Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής

Στην ενίσχυση της συνεργασίας τους συμφώνησαν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και η Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ και την ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Ο ΥΜΑΘ Γιώργος Ορφανός συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, συζήτησαν για τα παραπάνω ζητήματα και αμέσως μετά δήλωσε: "Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα. Έκανα μια ενημέρωση σχετικά με την συνεργασία που έχουμε με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) και την Εγνατία Οδό για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού τουριστικού οδηγού, στοιχεία του οποίου μπορούμε να βάλουμε και στην ιστοσελίδα της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Άρα, λοιπόν, έχουμε ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα βοηθήσει και εκείνους που δεν ξέρουν να μάθουν, διότι όσοι μάθουν την Ελλάδα δεν ξαναφεύγουν".

Την ανάγκη ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Ελλάδας στις ΗΠΑ επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Χαράλαμπος Σταθόπουλος, ο οποίος σημείωσε: "Θέλουμε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον τόπο μας στην Αμερική με ότι μέσα υπάρχουν, όπως χάρτες και τουριστικούς οδηγούς για να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο".