ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία με νεκρό στον Κολωνό

Ληστεία με νεκρό στον Κολωνό

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον Κολωνό, όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί. - Δείτε φωτογραφίες απο το σημείο του μακελειού.

Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ στην περιοχή του Κολωνού, όπου άγνωστοι λήστεψαν super market κρεάτων επί των οδών Κηφισού 102 και Αγίου Παύλου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ακολούθησε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ληστές, ένας εκ των οποίων έπεσε νεκρός. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη του δεύτερου ληστή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν δύο ληστές με οπλισμό επιχείρησαν να μπουν στο σούπερ μάρκετ που εκείνη την ώρα ήταν ανοικτό. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που εκτελούσαν περιπολία αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και όταν τους ζήτησαν να παραδοθούν οι δράστες έβαλαν εναντίον των αστυνομικών.

Οι ανδρες της ΕΛ.ΑΣ ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς. Ο ένας εκ των δραστών επιχείρησε προς στιγμήν να κρυφτεί μέσα στο σούπερ μάρκετ αλλά τελικώς έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Ο δεύτερος δράστης επιχείρησε να διαφύγει προς το Περιστέρι αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα super market κρεάτων την τελευταία εβδομάδα είχε βρεθεί στο στόχαστρο ληστών άλλες δύο φορές. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι περιπολίες των αστυνομικών αρχών να είναι αυξημένες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτό, πράγμα που οδήγησε και στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι Έλληνες. Στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα πιστόλι.

Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναστάτωση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που έχει αποκλείσει την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το κατάστημα.