ΕΛΛΑΔΑ

Πώς απειλούσε μέσω Facebook αστυνομικούς και πυροσβέστες

Πώς απειλούσε μέσω Facebook αστυνομικούς και πυροσβέστες

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος απειλούσε μέσω του Facebook πυροσβέστες και αστυνομικούς , οι οποίοι υπηρετούσαν ή υπηρετούν σε Υπηρεσίες του νομού Ηλείας.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 27χρονος, μέσω της ιστοσελίδας Facebook και συγκεκριμένα μέσω «προσωπικού προφίλ» που διαχειριζόταν, απέστειλε σε «σελίδα-γκρουπ» της εν λόγω ιστοσελίδας, απειλητικό μήνυμα κατά των αστυνομικών, που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή που είχαε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο Αλβανός κακοποίος Μάριον Κόλα.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικοινώνησε άμεσα με την εταιρεία και μετά από ενδελεχή ψηφιακή έρευνα ταυτοποίησε τη διαδικτυακή σύνδεση, που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή του μηνύματος και η οποία, όπως διαπιστώθηκε, προερχόταν από Ίντερνετ – καφέ.
Κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη χθες (07.09.2014) το πρωί σε περιοχή της Ηλείας, όπου εντόπισε τον 27χρονο δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι απέστειλε το επίμαχο μήνυμα, ισχυρίστηκε όμως ότι δεν είχε πρόθεση να πραγματοποιήσει τις απειλές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Ποιον προστάτευαν οι δύο Καρυάτιδες;