ΕΛΛΑΔΑ

Ο ρόλος του Σταμπούλου στον «Επαναστατικό Αγώνα» (pics)

Ο ρόλος του Σταμπούλου στον «Επαναστατικό Αγώνα» (pics)

Έδωσε χρόνο στους συνεργούς του να αδειάσουν τη γιάφκα;

-Πού εκτιμούν οι Αρχές ότι κρύβεται ο βαρύς οπλισμός

«Κράτησα αρνητική στάση απέναντι στις αξιώσεις των κρατικών λακέδων να αποσπάσουν στοιχεία μου, γιατί θέλησα να προστατέψω συντροφικό και φιλικό περιβάλλον από τα κοράκια που με κρατάνε...»

Στο κείμενο που έστειλε μέσα από τα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής ο Αντώνης Σταμπούλος και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών, εξηγεί γιατί κράτησε «σκληρή» στάση απέναντι στους αστυνομικούς, αρνούμενος να δώσει αποτυπώματα και να φωτογραφηθεί. Το αποτέλεσμα ήταν οι ασύλληπτοι συνεργοί του να έχουν τελικά στη διάθεση τους δύο 24ωρα, προκειμένου να αδειάσουν τη γιάφκα και να εξαφανίσουν στοιχεία από άλλα κρησφύγετα.

antonis

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Σταμπούλος, αποτελεί βασικό μέλος του επιχειρησιακού βραχίονα του «Επαναστατικού Αγώνα», τουλάχιστον από το 2009 κι αυτό εξηγείται από το γεγονός, ότι είχε μαζί του το «αρχείο» με τους στόχους που ετοιμαζόταν να χτυπήσει η τρομοκρατική οργάνωση. Στο πλαίσιο μάλιστα των κανόνων συνωμοτικότητας και των «στεγανών» του «Επαναστατικού Αγώνα» είχε φροντίσει να μην είναι σεσημασμένος για την αντιτρομοκρατική, παρά μόνο μία προσαγωγή όταν ήταν 19 ετών στο Μαρούσι... Ίσως λένε οι αστυνομικοί, πριν από τις έξι συλλήψεις για τον «Επαναστατικό Αγώνα» το 2010, να είχε περιφερειακό ρόλο και στη συνέχεια να «αναβαθμίστηκε» στην τρομοκρατική οργάνωση...

Τα δύο κράνη και η γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα»

Στο «μικροσκόπιο» της αντιτρομοκρατικής έχει μπει το διαμέρισμα στην οδό Δροσοπούλου στην Κυψέλη το οποίο είχε νοικιάσει με πλαστή ταυτότητα ο Σταμπούλος τον Ιούνιο, με το ψεύτικο όνομα Ευθύμιος Τσεργάς. Οι αστυνομικοί ψάχνουν στο διαμέρισμα - κρησφύγετο για τυχόν αποτυπώματα και DNA ασύλληπτων μελών του «Επαναστατικού Αγώνα», ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουν στα δύο κράνη που βρέθηκαν μέσα. Κι αυτό γιατί, όπως λένε οι Αρχές, στα κράνη ίσως υπάρχει το γενετικό υλικό των τρομοκρατών που συμμετείχαν στην επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κτίριο της τράπεζας της Ελλάδος. Μία βομβιστική επίθεση στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον δύο τρομοκράτες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη. Η αντιτρομοκρατική πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η γιάφκα με το οπλοστάσιο του «Επαναστατικού Αγώνα» να μην βρίσκεται τελικά σε σπίτι, αλλά είναι «κινητή» ! Το οπλοστάσιο δηλαδή να είναι κρυμμένο σε αυτοκίνητο, με πιθανό το ασημί Hyundai, που δεν έχει εντοπιστεί και είχε αγοράσει ο Νίκος Μαζιώτης.

ereyna

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την ώρα ο Αντώνης Σταμπούλος βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή ο «σκληρός» συνεργός του Μαζιώτη

Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο Α. Σταμπούλος (pics)

«Χτενίζει» την Αττική η Αντιτρομοκρατική

Αντιτρομοκρατική: Πού στρέφει τις έρευνες μετά την σύλληψη Σταμπούλου

Μήνυμα Σταμπούλου μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Βρίσκομαι αιχμάλωτος»

Αυτός είναι ο 30χρονος συνεργός του Μαζιώτη (pics&vid)