ΕΛΛΑΔΑ

Γαλλίδα (;) η Αντωνία Ηλία

Γαλλίδα (;) η Αντωνία Ηλία
Κομφούζιο προκλήθηκε στο δικαστήριο του Λονδίνου όπου εκδικάζεται το αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοση της Αντωνίας Ηλία...

Κομφούζιο προκλήθηκε στο δικαστήριο του Λονδίνου όπου εκδικάζεται το αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοση της πρώην πρωτοδίκου, Αντωνίας Hλία η οποία συνελήφθη στην πόλη Μπράιτον.

Η κατηγορούμενη δηλώνει πως δεν είναι η Αντωνία Ηλία, ισχυρίζεται πως λέγεται Αντωνία Ζεμέν, είναι Γαλλίδα υπήκοος, γεννημένη στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, στις 17.3.1963 και οι γονείς της ονομάζονται Κονσταντίν και Κλέρ Ζεμέν.

Ισχυρίζεται επίσης πως διδάσκει γαλλικά στο τοπικό κολλέγιο. Πάντως η εισαγγελική αρχή κατέθεσε πως στο διαμέρισμα της γυναίκας, βρέθηκαν ελληνική ταυτότητα, ελληνικό διαβατήριο και ελληνική άδεια οδήγησης στο όνομα Αντωνία Hλία.

Επίσης κατέθεσε γνωμάτευση της αγγλικής αστυνομίας η οποία αποφαίνεται ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα που ήταν στο ένταλμα σύλληψής της, είναι τα ίδια με τα αποτυπώματα της γυναίκας που δικάζεται.

Η εξήγηση που έδωσε η συγκεκριμένη γυναίκα στο δικαστήριο για τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι της είναι ότι πιθανώς μπορεί να τα έβαλαν κάποιοι φοιτητές, στους οποίους, όπως είπε, νοίκιαζε δωμάτια της οικίας της.

Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή της μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της.

Διαβάστε επίσης:Συνελήφθη στο Λονδίνο η Αντωνία Ηλία