ΕΛΛΑΔΑ

Ο γιατρός του μακελειού στο Ρέντη στον ανακριτή

Ο γιατρός του μακελειού στο Ρέντη στον ανακριτή
Τη δικαιοσύνη αναμένεται να αντιμετωπίσει ο γιατρός που περιέθαλψε...

Τη δικαιοσύνη αναμένεται να αντιμετωπίσει ο γιατρός που περιέθαλψε τον τραυματία που συμμετείχε στο μακελειό του Ρέντη. Πρόκειται για έναν ομογενή από τη Ρωσία επιστήμονα 46 ετών ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία Βιτάλι Τερσενίδη, καταζητούμενο για το διπλό δολοφονικό χτύπημα στους δυο νεαρούς αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, Γιώργο Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη.

Ο γιατρός βαρύνεται με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία ενώ έχει κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης την ερχόμενη Δευτέρα. Μαζί με τον 46χρονο θα οδηγηθεί και ο άντρας εκείνος που τον έφερε σε επαφή με τον τραυματία δραπέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ του τραγικού συμβάντος, ο 46χρονος βρισκόταν σπίτι του όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο του έμπορο αυτοκινήτων ο οποίος τον ενημέρωσε ότι κάποιος φίλος του χρειαζόταν ιατρική φροντίδα.

Κατά τους ισχυρισμούς του γιατρού, όταν ο έμπορος πήγε να τον παραλάβει από το σπίτι του, του ανέφερε ότι ο τραυματίας είχε δεχτεί πυρά έπειτα από καβγά και ότι δεν γινόταν να εμπλακεί η αστυνομία. Ο επιστήμονας πάντως ισχυρίζεται ότι μέχρι που έγιναν οι συλλήψεις των δραστών δεν γνώριζε ότι ο τραυματίας εμπλεκόταν στην αστυνομική συμπλοκή.