ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση τριάντα οπαδών σε ένα άτομο

Επίθεση τριάντα οπαδών σε ένα άτομο
Μία ακόμα πράξη οπαδικής βίας σημειώθηκε χθες τη νύχτα στο μετρό του Αγίου Δημητρίου. Τριάντα άτομα με δεκαπέντε μηχανάκια...

Μία ακόμα πράξη οπαδικής βίας σημειώθηκε χθες τη νύχτα στο μετρό του Αγίου Δημητρίου. Τριάντα άτομα με δεκαπέντε μηχανάκια επιτέθηκαν σε έναν 22χρονο οπαδό που έκανε το… «λάθος» να φοράει κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.

Ο φίλαθλος, μόλις έγινε αντιληπτός από την ομάδα των ατόμων έτρεξε να ξεφύγει και πάνω στην ταραχή του προσπάθησε να μπει σε ένα διερχόμενο ταξί. Οι μαινόμενοι οπαδοί τον κυνήγησαν, πρώτα με τα μηχανάκια και στην συνέχεια με τα πόδια. Τελικά ο φίλαθλος που φορούσε το κασκόλ δεν τα κατάφερε καθώς οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας κατόρθωσαν να τον βγάλουν με την βία, έξω από το όχημα.

Στην συνέχεια τον προπηλάκισαν χτυπώντας τον με τα χέρια και με τα πόδια, ενώ κάποιος του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο και στο τέλος, ένας από το πλήθος του κάρφωσε ένα μαχαίρι στο πόδι.

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι περίπου τριάντα οπαδοί, επιβιβάστηκαν στα μηχανάκια τους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας πίσω τον 22χρονο αιμόφυρτο.
Ο άτυχος νεαρός φίλαθλος διεκομίσθη στο γενικό κρατικό όπου και νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου.