ΕΛΛΑΔΑ

Θα γεμίσουν οι παραλίες και σήμερα!

Θα γεμίσουν οι παραλίες και σήμερα!
Με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο...

Με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο, φθάνοντας ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου, αναμένεται να γεμίσουν και σήμερα οι παραλίες, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες θα αναζητήσουν τη δροσιά μιας καλοκαιρινής βουτιάς.

Γενικά αίθριος, λοιπόν, θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο, και μόνο στα βόρεια θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Στην Αττική αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές-βραδινές ώρες με πιθανότητα στα ορεινά για πρόσκαιρους όμβρους. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές-βραδινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Μακεδονίας. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιόνιου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς κελσιου και στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.