ΕΛΛΑΔΑ

Πεθερός σκότωσε το γαμπρό του και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του

Πεθερός σκότωσε το γαμπρό του και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθητε χθες το μεσημέρι στη λαϊκή αγορά Αμαλιάδος, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων...

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθητε χθες το μεσημέρι στη λαϊκή αγορά Αμαλιάδος, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων. Ένας 55χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 31χρονο γαμπρό του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και την ανήλικη κόρη του, για λόγους ηθικής.

Το θύμα είχε παντρευτεί την 27χρονη κόρη του δράστη και είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι. Ωστόσο πριν από έξι περίπου μήνες, χώρισαν, καθώς ο 31χρονος ανέπτυξε αισθήματα για την 17χρονη αδερφή της γυναίκας του. Μάλιστα το θύμα έφυγε από την πόλη, παίρνοντας μαζί του με τη θέλησή της την ανήλικη και ζούσαν στο χωριό Μυρτιά.

Χθες επέστρεψαν στην Αμαλιάδα και πήγαν στη λαϊκή, όπου η οικογένεια της γυναίκας του διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση. Ο πεθερός του 31χρονου βλέποντάς τους θόλωσε. Πήγε σπίτι του πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε στο σημείο που βρίσκονταν.

Χωρίς προειδοποίηση και μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων ανθρώπων, πυροβόλησε το γαμπρό του, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες. Η μανία του δράστη όμως, δεν ξεθύμανε και στη συνέχεια δεν δίστασε να ρίξει και εναντίον της ανήλικης κόρης του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η τελευταία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εκεί επικράτησαν σκηνές έντασης μεταξύ των συγγενών του δράστη και του θύματος.

Ο 55χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της αστυνομίας και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελά με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας